Ibland är ett tryck helt rätt – som detta enkla mönster i olivgröna nyanser. Toppen är tillverkad av mjukt viskostyg och har flera feminina detaljer: Den är designad med djup V-ringning, fina volangdetaljer på axlarna och långa ärmar med puffärm. De många små vecken i framstycket skapar mycket liv i tyget. En delikat och feminin topp som passar till allt du väljer att styla den med.

Daryl Blus

Daryl Blus

5715165542948
SEK 1199.00 I lager
SEK 1.199,00
3 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Balsam Green

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Ibland Ă€r ett tryck helt rĂ€tt – som detta enkla mönster i olivgröna nyanser. Toppen Ă€r tillverkad av mjukt viskostyg och har flera feminina detaljer: Den Ă€r designad med djup V-ringning, fina volangdetaljer pĂ„ axlarna och lĂ„nga Ă€rmar med puffĂ€rm. De mĂ„nga smĂ„ vecken i framstycket skapar mycket liv i tyget. En delikat och feminin topp som passar till allt du vĂ€ljer att styla den med.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008756
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
4.00
Baserat pÄ 3 recensioner
jättefin men beställde tyvärr fel
jättefin men beställde tyvärr fel storlek
Camilla M.
Skriv ett omdöme