<strong>ANSVARSTAGANDE</strong></br> Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. <a href="https://www.masai.se/bci.html">Läs mer</a>.</br> </br> Ränder är alltid en bra idé, och på denna skjorta har våra designer gett dem fritt spelrum. Den krispigt mjuka bomullen är skuren i ett löst, avslappnat snitt som gör skjortan skön att ha på sig. Den är designad med rund halsringning, besparing med sex knappar och vita manschetter på de långa ärmarna. Använd ihop med vida, vita byxor eller kjol för en avslappnad och feminin bohemlook.

DELICIA TOPP

Få en komplett look med
PEN CULOTTE

Visa modellens mått

DELICIA TOPP

5714531772743
SEK 999.00 I lager

Färg: Marlin

Glöm inte att välja storlek

ANSVARSTAGANDE
Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. Läs mer.

Ränder är alltid en bra idé, och på denna skjorta har våra designer gett dem fritt spelrum. Den krispigt mjuka bomullen är skuren i ett löst, avslappnat snitt som gör skjortan skön att ha på sig. Den är designad med rund halsringning, besparing med sex knappar och vita manschetter på de långa ärmarna. Använd ihop med vida, vita byxor eller kjol för en avslappnad och feminin bohemlook.

  • Passform: OVERSIZE  
  • 100% bomull
  • Längd i storlek M = 73 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1003641
Få en komplett look med
PEN CULOTTE

Visa modellens mått

Artist Garden

Träd in i konstnärens trädgård och gå på upptäcktsfärd bland dekorativa palmblad och exotiska blommor. Allting är vackert sammanbundet av fina ton-i-ton-nyanser av blått och varma, neutrala toner i feminina snitt – sommarfavoriter du vill ha på om och om igen.