<strong>ANSVARSTAGANDE</strong></br> Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. <a href="https://www.masai.se/bci.html">Läs mer</a>.</br> </br> Snygga ränder och härliga material. Denna topp har allt. Den mjuka blandningen av viskos, bomull och linne gör toppen skir och härlig att ha på sig när det är varmt ute. Förutom sina snygga ränder bjuder den på feminina detaljer som den lilla resårkanten i halsen som skapar en fin puffeffekt på axlarna. Med sina raka linjer har den ett fint fall ned över kroppen och ger stor rörelsefrihet. Kombinera med byxor eller kjol i vitt eller gå ”all in” på ränderna och använd ihop med våra matchande byxor.

EDERNO TOPP

Få en komplett look med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Visa modellens mått

EDERNO TOPP

5714531786627
SEK 489.30 I lager

Färg: Chai Tea

Glöm inte att välja storlek

ANSVARSTAGANDE
Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. Läs mer.

Snygga ränder och härliga material. Denna topp har allt. Den mjuka blandningen av viskos, bomull och linne gör toppen skir och härlig att ha på sig när det är varmt ute. Förutom sina snygga ränder bjuder den på feminina detaljer som den lilla resårkanten i halsen som skapar en fin puffeffekt på axlarna. Med sina raka linjer har den ett fint fall ned över kroppen och ger stor rörelsefrihet. Kombinera med byxor eller kjol i vitt eller gå ”all in” på ränderna och använd ihop med våra matchande byxor.

  • Passform: STRAIGHT  
  • 50% viskos, 36% bomull, 16% linne
  • Längd i storlek M = 66 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1003800
Få en komplett look med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Visa modellens mått

Golden Sand

Golden Sand är för dig som vill ha en tidlös och solkysst look. Här hittar du en klassisk mix av blomsterprints och grafiska linjer i monokroma färger uppiffat med varma neutrala nyanser och en touch av somrigt gult. Enkla styles som kan mixas och matchas med varandra oavsett säsonger.