En vacker topp är oumbärlig för en snygg look, och denna tidlösa topp är en du kommer att älska att bära om och om igen. Den mjuka viskosen är skuren i vårt populära biassnitt som omfamnar kroppen vackert och elegant och skapar en feminin silhuett. Toppen är designad med V-ringning och korta vida ärmar som framhäver den feminina looken. Den passar bra till smala eller lösa byxor, kjol eller shorts, beroende på vad du är på humör för.

Kallo Blus

Kallo Blus

5715165516727
SEK 799.00 I lager
SEK 799,00
10 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Bok Choy

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
En vacker topp Àr oumbÀrlig för en snygg look, och denna tidlösa topp Àr en du kommer att Àlska att bÀra om och om igen. Den mjuka viskosen Àr skuren i vÄrt populÀra biassnitt som omfamnar kroppen vackert och elegant och skapar en feminin silhuett. Toppen Àr designad med V-ringning och korta vida Àrmar som framhÀver den feminina looken. Den passar bra till smala eller lösa byxor, kjol eller shorts, beroende pÄ vad du Àr pÄ humör för.
  • Passform: Bias
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1005733
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
3.80
Baserat pÄ 10 recensioner
Jättebra
Jättebra
Anna S.
Skriv ett omdöme