<p>100 % naturliga och ekologiska.</p> <p>Nötterna är frukten från Sapindus Mukorossi-trädet. De innehåller naturens egen såpa, saponin, och inga enzymer, optiska blekmedel eller andra tillsatser. Saponinet frigörs i varmt vatten, så om du tvättar i lägre temperatur än 30 grader rekommenderar vi att du lägger den lilla påsen med nötterna i varmt vatten i 5 minuter innan den placeras i tvättmaskinen.</p> <p><u>Gör så här:</u></p> <p>Lägg 4–5 tvättnötter i den lilla tvättpåsen och stäng den helt. Om några nötter är delade ska totalmängden motsvara 4–5 hela. Lägg tvättpåsen i tvättmaskinen tillsammans med kläderna. Tvättnötterna kan användas fem gånger. Om du tvättar dem i 60 grader eller mer kan de dock bara användas 2–3 gånger. Efter användning är de komposterbara. Du kan använda tvättnötter till alla typer av textilier, inklusive linne, ull och silke.</p>

TVÄTTNÖTTER

Tvättnötter

5715165131043
SEK 129.00 I lager
SEK 129,00
15 recensioner

Färg: Natural

DETALJER

100 % naturliga och ekologiska.

Nötterna är frukten från Sapindus Mukorossi-trädet. De innehåller naturens egen såpa, saponin, och inga enzymer, optiska blekmedel eller andra tillsatser. Saponinet frigörs i varmt vatten, så om du tvättar i lägre temperatur än 30 grader rekommenderar vi att du lägger den lilla påsen med nötterna i varmt vatten i 5 minuter innan den placeras i tvättmaskinen.

Gör så här:

Lägg 4–5 tvättnötter i den lilla tvättpåsen och stäng den helt. Om några nötter är delade ska totalmängden motsvara 4–5 hela. Lägg tvättpåsen i tvättmaskinen tillsammans med kläderna. Tvättnötterna kan användas fem gånger. Om du tvättar dem i 60 grader eller mer kan de dock bara användas 2–3 gånger. Efter användning är de komposterbara. Du kan använda tvättnötter till alla typer av textilier, inklusive linne, ull och silke.

  • Material: 100 % naturliga och ekologiska tvättnötter
  • Typ nr.: 9000109
Se alla detaljer Dölj alla detaljer
recensioner
3.20
Baserat på 15 recensioner
Skriv ett omdöme