Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar

Winter Glamour

Gör dig redo för vinterns fester och middagar med en vacker kollektion inspirerad av den passionerade spanska flamencodansen. Här hittar du en mängd snygga styles som alla utstrålar befriad femininitet, värme och en twist av dramatik.

LA CAPITANA

Kollektionen är inspirerad av den berömda spanska flamencodansösen Carmen Amaya, även känd som La Capitana. Hon har kallats den bästa flamencodansaren genom tiderna och var den första kvinnan som behärskade de steg som ursprungligen var avsedda för manliga dansare. Hon bröt barriärer och uppfattning om snabbhet, styrka och femininitet.

Vacker röd och feminin rosa

De röda och rosa tonerna knyter samman kollektionen. Från de enkla och populära Masai-favoriterna till unika och dekorativa prints med blommor och fyrverkerier – allt designat i våra välkända, exklusiva kvaliteter med kompromisslös komfort.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

DITT NYA MUST-HAVE

Om du bara behöver uppdatera din garderob med ett enda plagg ska det vara denna vackra röda kofta med omlottfunktion, designad i vår populära och otroligt mjuka stickade viskos. Styla den med kjolen i samma mjuka stickade kvalitet för en perfekt bekväm och elegant look.

Perfekt för vardag och fest

Easy glamour

Eleganta detaljer, exklusiva kvaliteter och vackra texturer. Kollektionen har allt. Hitta dina favoriter och njut av att enkelt kunna klä upp eller ner dem efter behov.

Bubblande, feminint prickigt

Vi älskar prickigt! Vi älskar det för dess enkla, glädjeframkallande uttryck, vilket är anledningen till att du kan vara säker på att hitta finurliga och feminint prickiga prints i våra kollektioner, säsong efter säsong.

Denna vinterkollektion är inget undantag. Här hittar du både bubblande prickar och transparent tyll dekorerad med fina velourprickar.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

GLITTRIGT ÄR ALLTID EN BRA IDÉ

Alla borde ha lite glittrigt i garderoben. Paljetter är briljanta för de dagar då du behöver lyfta ditt humör. Gå all-in med matchande paljetter från topp till tå, eller bär byxorna med en stickad tröja eller skjorta.

Easy Elegance

Dyk ner i ett utsökt utbud av skira spetsar, feminina pärlor och extravagant glitter. Mixa och matcha för en enkelt glamorös och festlig look – för både vardag och fest. Perfekt för både vardag och fest.