Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Möt den nya säsongen med stil

Colours galore

En ny säsong står för dörren. Möt hösten med stil i en kollektion som på ett vackert sätt kombinerar tidlösa och älskade Masai-favoriter med enkelhet, elegans och starka färger.

Du hittar en uppsjö av nya designs i underbar kvalitet och vackra färger – allt i våra unika och smickrande passformer. Mixa och matcha dina favoriter för en stilren och personlig look med massor av komfort.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

PERSONLIG STIL

i eleganta passformer och fantastisk kvalitet.

Konstnärligt och handmålat

Det är ingen hemlighet att vi älskar prints. Men visste du att de flesta av våra prints är skapade för hand av vår printdesigner?

I den nya kollektionen hittar du ett nytt, handmålat leopardprint, ett print inspirerat av akvareller och vackra penseldrag i en mängd vackra färgkombinationer. Klicka dig vidare och utforska alla vackra nya prints.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Fint, feminint och med en bohemisk twist

Boho beauty

Detta vackra batik-print i silkeslen viskos är ett av säsongens must-have. Välj bland en vacker klänning, en topp, tunika eller en scarf.

ETT MUST-HAVE I DIN GARDEROB

Spets är inte bara för speciella tillfällen. Denna vackra, feminina spetstopp passar till allt, oavsett om du ska till jobbet, på en kaffedejt eller en trevlig middag.

Tips till dig

Skapa ett elegant och avslappnat uttryck med kollektionens nya styles i tidlösa nyanser – enkelt, personligt och med massor av komfort.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Ansvarsfullt material

62% av kollektionen är certifierad eller producerad i mer ansvarsfullt framtagna material. Material som är väl genomtänkta och som tar större hänsyn till den värld vi lever i. Det tycker vi är bra stil.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

LÄS MER OM VÅRA MATERIAL

Färger i överflöd

Starka, varma och livliga färger som utstrålar glädje och gott humör är ett måste den här säsongen: Från lekfulla prickar till enfärgade och detaljrika handmålade prints. Du hittar allt i denna kollektion.

Tips till dig

Använd varma och starka färger för att skapa ett lekfullt och stilrent uttryck med mycket personlighet och njut av att det är perfekt nu, såväl som senare på året.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Easy elegance

Kombinera tidlösa och älskade Masai-favoriter med enkelhet, elegans och starka färger, för en lätt och enkel look som utstrålar personlighet och komfort.