Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Sommar och solnedgångar

Southern skies

Låt färgerna från varma sommardagar och vackra solnedgångar fylla din garderob med eleganta och tidlösa styles i varma nyanser och skira kvaliteter – perfekta till vardags, på semestern och till fest. 

Southern skies

Sommar med Masai

Vackert och naturligt linne i dämpade nyanser skapar ett dramatiskt och exotiskt uttryck. Perfekt för varma dagar och ljumma sommarkvällar.

TIDLÖST OCH STILFULLT

Skapa en enkel och tidlös sommarstil med styles i skönt linne och njut av att de bara blir mjukare och vackrare för varje gång du använder dem.

Linen for life

Kollektionen bjuder på en värld av enkla och tidlösa styles i linne designade i smickrande silhuetter och i dämpade prints och färger.

CHASING SUNSETS

Skapa en personlig och feminin sommarlook med kollektionens underbara prints inspirerade av blommande sommarblommor och vackra solnedgångar.

En värld av klänningar

En vacker och elegant klänning är oumbärlig i varje stilfull och mångsidig sommargarderob. Rätt klänning kan lyfta ditt humör, få dig att känna dig välklädd och bekväm, låta dig njuta och framhäva din femininitet och skapa en känsla av att sommaren kommer att vara för evigt. Kollektionen bjuder på en värld av vackra, eleganta och skira sommarklänningar – perfekta till vardags, på semestern och till fest.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN

Colour of kindness

Rosa går inte att undvika i sommar. Färgen symboliserar vänlighet, lugn och kvinnlighet. Och för oss är det också färgen på en perfekt sommarkväll.

Kontrastfylld enkelhet

Svart framhäver vitt och vitt skapar en mjuk och lugn kontrast till den svarta färgens hårdhet. I den här kollektionen hittar du både klassiska ränder i svart och vitt och dekorativa svartvita prints med en twist av rosa.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN

Summer simplicity

Det har aldrig varit enklare att skapa ett snyggt, somrigt och personligt uttryck: Ta bara en enkel och tidlös skjorta och styla den med ett par mjuka och avslappnade byxor.

Kollektionen bjuder på välkända Masai-favoriter i nya färger och med snygga och dekorativa prints.

Orange is the new black

Framhäv din sommarglöd med styles i varm och vacker orange. Du hittar både dekorativa, handritade prints och enkla, enfärgade styles du kan mixa och matcha hur du vill.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN

SUMMER TRENDING

Res direkt tillbaka till 70-talet med kollektionens orange styles i bäckebölja.

Dansk design med omtanke

Vi är fast beslutna att designa kläder med omtanke. Närvaro, ordning och en strävan efter att göra en insats är avgörande för oss. Vi tar vårt ansvar för klimatet och de människor vi arbetar med på allvar. Vi kan inte lova att vi är 100 procent hållbara men vi kan lova att vara ansvarsfulla i alla beslut och processer i samband med produktionen av våra kollektioner. För det anser vi är själva essensen av att ha en snygg stil.

LÄS MER HÄR

65%

Vi har kommit långt när det gäller att uppnå certifieringar och optimera sättet vi köper in och producerar våra kollektioner på. 65 % av vår nuvarande kollektion är certifierad eller tillverkad i mer ansvarsfulla material som är väl genomtänkta och som tar större hänsyn till den värld vi lever i.

LÄS MER OM VÅRA MATERIAL HÄR

Vackert och naturligt linne

Linne är ett av de äldsta tygerna i världen och har använts och älskats i decennier. Materialet besitter naturliga egenskaper och äkta skönhet, och är tillverkat av linplantan, en växt som kräver mindre vatten än exempelvis bomull och kan odlas utan bekämpningsmedel.

Linne är också ett mycket slitstarkt material som håller i många, många år och bara blir vackrare ju mer det används. Det är ett av naturens små mirakel och ett material vi älskar för dess naturliga skönhet och temperande egenskaper. Och det är också just därför det är en absolut must-have i din sommargarderob.

HANDLA LINNE