Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Djärva prints, klara färger och doften av vår

The Alchemist

Välkommen till ännu en vårkollektion som bjuder på en värld av nya styles i vår populära linnekvalitet, eleganta klänningar, vackra färger och djärva prints. Styles som du kan njuta av att bära både nu och i sommar. Visst låter det bra?

Linne: unikt och naturligt

Vårkollektionen bjuder på en värld av klara färger och smickrande silhuetter designade i härligt och naturligt linne – ett material vi älskar för den naturliga skönheten, härliga egenskaperna och fantastiska hållbarheten.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

Läs mer om våra material här

Vackert och naturligt

Se och handla dina favoriter från den vackra vårkollektionen.

Det är ingen hemlighet att vi älskar färger och print. De gör nämligen att du enkelt och obesvärat kan skapa ett unikt och personligt uttryck som framhäver din personlighet och stil.

I den här vårkollektionen hittar du en mängd konstnärliga och handritade prints i klara, fräscha färger och smickrande silhuetter – perfekta nu och senare i sommar.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

MODE MÖTER KONST

För oss är ett print inte bara ett print. Det är ett konstverk som du kan bära. Se hur färgerna, linjerna och rörelsen gör detta print levande.

Djärva prints och starka färger

Möt våren med stil i konstnärliga prints och vackra färger.

SNYGGT OCH LEVANDE

Använd kollektionens klarblå färg för att skapa ett vackert och levande uttryck med massor av attityd och personlighet.

Lugna linjer och dämpade färger

Kollektionen har något för alla smaker och stilar. Föredrar du dämpade färgkombinationer och lugna prints kommer du att älska kollektionens vackra och eleganta styles, designade i mjuka och dämpade färger som vackert kompletterar din hy.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

Mjukt och dämpat

Utforska den nya kollektionen och hitta de favoriter som matchar dig och din personliga stil.