Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Masai x Danska Röda Korset

Empowering women

Masai har samarbetat med Röda Korset sedan 2019, och bidrar årligen till deras humanitära arbete genom vårt klädinsamlingsinitiativ och fasta årliga donationer.


EMPOWERING WOMEN

Vår ambition är att skapa kläder med omtanke. Omtanke om miljön och omvärlden, och det är därför viktigt för oss att engagera oss i viktiga ämnen, även de som inte nödvändigtvis handlar om mode. Ett av dessa är vårt långvariga partnerskap med Röda Korset, där vi bidrar till arbetet med att stödja och stärka i synnerhet utsatta kvinnor.

För glädjen vidare

... det är budskapet i vårt samarbete med Röda Korset. I ett försök att förlänga livslängden på de Masai-kläder som redan finns i våra kunders garderober har vi inrättat ett klädinsamlingssystem som gör det möjligt att lämna in använda Masai-kläder i våra Masai-butiker. Kläderna skänks sedan till Röda Korset för återförsäljning i deras butiker så att nya kunder kan njuta av dem. 

Kläddonationerna åtföljs också av en fast årlig donation som stöder Röda Korsets humanitära arbete i världen.

Möt

Carina Simons

Carina Simons har alltid följt sitt hjärta; både när det kommer till livsval och karriär. Detta ledde henne så småningom till Röda Korset, där hon nu är marknadschef för Röda Korsets återvinningsområde, som samlar in pengar till utsatta människor, särskilt i det danska samhället.